Fejlrekruttering:
Beregn den præcise pris på en fejlrekruttering

Prøv vores beregner og få den præcise pris på, hvad en fejlrekruttering koster for dig og din virksomhed.

Download beregner

Udfyld formularen og få tilsendt beregneren med det samme. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, hvor vi deler HR-relevante indsigter, erfaring og viden.

Hvor dyr er en fejlrekruttering for dig og din virksomhed?
Prøv vores beregner og få den præcise pris på en fejlrekruttering:

Ic Arrow Right Blue

Beregn præcis, hvad det koster dig at rekruttere
 
Ic Arrow Right BlueSe, hvornår medarbejderen tjener penge til virksomheden
 
Ic Arrow Right BlueFå argumenter, din ledelse forstår
 
Ic Arrow Right BlueOg få flotte grafer og visualiseringer med dine tal og beregninger.
Lige til at kopiere ind i en business case.
 
Download beregner
 
MasterDanmark_Beregner_MockUp3

Vi hører fra flere i HR, at de oplever ikke at blive taget seriøst i enten forretningen eller hos direktionen, fordi de ikke benytter dataværktøjer som f.eks. en datadrevet case. Der skal tal på bordet.

Der er bare langt større gennemslagskraft, hvis du kan præsentere en afgrænset undersøgelse baseret på data og vise, hvad en specifik ændring vil betyde for virksomheden i de kommende år. En datadrevet case giver et meget håndgribeligt beslutningsgrundlag.

 Billede1
 

Opnå gennemslagskraft med data og tal i din business case

En datadrevet case vil have afgørende betydning, hvis du kan vise, hvad fejlrekrutteringer reelt koster virksomheden, og hvor præcis man kan sætte ind for at minimere dem i fremtiden. En survey blandt HR-beslutningstagere viser, at 100% af de adspurgte oplever at fejlrekruttere, men at 35% ikke ved, hvad en fejlrekruttering koster dem. Det tal skal vi have ned.

Brug den data, du allerede har, og find ud af, hvad en fejlrekruttering koster. Det gør i den grad også din rolle relevant for virksomhedens fremtid.
 
En dybdegående undersøgelse af, hvordan virksomheder bliver profitable, viser, at virksomheder, der performer i forhold til rekruttering, oplever en stigning i omsætning på 350%. (Kilde: Capability to Profitability, Realizing the Value of People Management, Boston Consulting Group, 2012)

Brug beregneren til at få datadrevne og tydelige argumenter, gør en forskel for forretningen og skab forandringer, der giver værdi.
 
Beregn prisen på en fejlrekruttering

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med os eller bruger vores testværktøjer, sikrer vi, at dit grundlag er af høj kvalitet, sikkert og trygt. Samtidig hjælper vi dig videre, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Her du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage direkte fat i os over mail eller telefon.

info@master.dk
+45 70 27 70 80

Master Danmark Oktober 2020 ©TobiasThomas-141