Guide:
Aktiver indsigter fra test og planlæg en succesfuld onboarding

Bruger I også test i rekrutteringen? Får I samlet op, når den nye medarbejder skal onboardes og udnyttet testens fulde potentiale?

Denne guide hjælper dig med at udnytte testresultater fra rekrutteringsprocessen optimalt, når du skal planlægge onboarding af nye medarbejdere.

Læs med, og få konkrete tips til at bruge en personlighedstest, en kognitiv test og en typologi til at målrette onboardingen efter den nyansattes præferencer.

  • Få konkrete tips til at anvende testresultater til onboarding
  • Aktiver den viden, I allerede har, om den nye medarbejder
  • Udnyt testens fulde potentiale


Få det fulde potentiale af jeres tests

Der er styr på alt det praktiske. Computer, telefon, forberedelse af teamet, hvordan I tager godt imod den nye kollega osv. Grundlaget for en god onboarding er allerede på plads.

Men hvad med al den viden, I har fra rekrutteringen? Får I sat den i spil, når onboardingforløbet skal planlægges?

Bruger I test i rekrutteringsprocessen, har I helt sikkert en masse indsigter, I kan bruge aktivt. Denne guide hjælper dig med at udnytte testens fulde potentiale samt optimere og målrette onboardingen af den nye kollega.

Aktiver indsigter fra test og planlæg en succesfuld onboarding

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med os eller bruger vores testværktøjer, sikrer vi, at dit grundlag er af høj kvalitet, sikkert og trygt. Samtidig hjælper vi dig videre, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.
 
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage direkte fat i os over mail eller telefon.

info@master.dk
+45 70 27 70 80
Master Danmark