Forretning

For virksomheder
Overvejer du at bruge MPA i din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du nemlig afprøve MPA testen. Det kan styrke dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge testværktøj til din virksomhed.

Ønsker du at bruge testen i et egentligt rekrutterings- eller udviklingsforløb i din virksomhed, så kræver det en aftale med Master Danmark A/S.

Læs mere

 

Selvtillid

For kandidater

Er du nysgerrig på MPA fordi du fx skal udfylde den i forbindelse med en jobsamtale? Så kan du læse meget mere om vores test og hvordan du kan forberede dig på kandidatsiden.

Her er eksempler, gode råd og forklaringer på hvad test bruges til. Det er langt bedre forberedelse end at tage testen.

Læs mere

For virksomhederDu er velkommen til at prøve MPA testen, hvis du overvejer at bruge den i din virksomhed.  Det vil styrke dit beslutningsgrundlag, når du skal vælge testværktøj til din virksomhed.

Når du har gennemført testen, kan du hente din egen fulde rapport. I den forbindelse registrerer vi din interesse og dit resultat. Vi sender dig nogle opfølgende mails.

Ønsker du at bruge testen i et egentligt rekrutterings- eller udviklingsforløb i din virksomhed, så kræver det en aftale med Master Danmark A/S.

 

For kandidaterHvis du som kandidat eller medarbejder er kommet til denne side i forbindelse med rekruttering eller udvikling, så er der sket en fejl. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte den person, der har henvist dig hertil. Det skyldes, at du har krav på at få tilsendt et direkte og personligt testlink.

Hvis du er nysgerrig på MPA fordi du fx skal udfylde den i forbindelse med en jobsamtale, kan du læse meget mere om vores test og hvordan du kan forberde dig på kandidatsiden. Her er eksempler, gode råd og forklaringer på hvad test bruges til.

Gå til siden for kandidater

4-2

 

Kort om MPA


MPA er en veldokumenteret personlighedstest til en grundig og struktureret testtilbagemelding. Det klassiske valg for HR-eksperter. Med MPA kan du forudse personers adfærd på jobbet og dermed udvælge de kandidater, der matcher behovet i stillingen.

Tjekliste: Sådan vælger du en test, der matcher din forretning

Vi har samlet de vigtigste spørgsmål, du skal stille dig selv eller testleverandøren, inden du vælger. Du får spørgsmål og overvejelser om:

Ic Arrow Right Blue Produktet og hvordan du kommer godt i gang
Ic Arrow Right Blue Teknologi, data og GDPR
Ic Arrow Right Blue Sparring og support
Ic Arrow Right Blue Det globale vs. det lokale
Ic Arrow Right Blue Kvalitet og økonomi

Download tjekliste

MasterDanmark_Testleverandoer_MockUp2-1