Template
Få komplet skabelon til at lave en testpolitik til din virksomhed

Med en nedskrevet testpolitik kan I professionalisere jeres rekrutteringssetup, sikre en god oplevelse for rekrutterende leder og kandidater samt synliggøre jeres holdninger til brugen af tests i jeres organisation.

Denne template hjælper dig til at tage stilling til vigtige emner, der relaterer sig til brugen af tests i rekrutteringssammenhæng.

Læs med, og få konkrete spørgsmål, I bør stille jer selv, når I udformer en testpolitik. I får også teksteksempler på, hvordan I kan formulere jeres egen testpolitik.

Med en nedskrevet testpolitik kan I:

  • Få synliggjort jeres holdninger til tests i rekrutteringen
  • Skabe en god oplevelse for rekrutterende leder og kandidater
  • Professionalisere jeres rekrutteringssetup


Tag stilling og synliggør jeres holdninger overfor forretningen

Der er mange gode grunde til at udforme en testpolitik: I bliver tvunget til at tage stilling til forskellige forhold, der relaterer sig til testværktøjer, I kan kvalitetssikre jeres setup og sætte faglighed bag - og når testpolitikken bliver skrevet ned, bliver processen synliggjort, så alle dele af forretningen ved, hvad holdningen er til forskellige emner, der relaterer sig til tests.

I bund og grund handler det om, at I tager stilling til forskellige forhold omkring tests, så der er en ensretning for hele virksomheden. På den måde kan I give både rekrutterende leder og kandidater den bedste oplevelse, når det kommer til brugen af tests.

Template testpolitik

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med os eller bruger vores testværktøjer, sikrer vi, at dit grundlag er af høj kvalitet, sikkert og trygt. Samtidig hjælper vi dig videre, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.
 
Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage direkte fat i os over mail eller telefon.

info@master.dk
+45 70 27 70 80
Master Danmark