UNMUTE DIT DIGITALE LEDERSKAB

Med bogen 'UNMUTE dit digitale lederskab' får du konkrete værktøjer og tiltag, du kan sætte i gang med det samme. Og du får opskriften til, hvordan du UNMUTER dit digitale lederskab og åbner op for en verden af muligheder, som du ikke har i den fysiske verden.

Nysgerrig? Download det første kapitel helt gratis lige her og få et sneak peek af, hvad du kan forvente dig af bogen.

  • Fremtidens digitale lederskab. Lær det nyeste fra de bedste.
  • Lær at lede din organisation digitalt. Skab nye digitale vaner.
  • Fremtidssikre forretningen med nye værktøjer og et nyt mindset.
1621362897667

Få styrket dit digitale mindset

Det asynkrone samarbejde, selvledelse og langt mere remote arbejde venter lige rundt om hjørnet. Det handler om at fremtidssikre forretningen. Og dit lederskab. Det kræver nye færdigheder og et nyt mindset. For hvad er egentlig på spil på den digitale arbejdsplads?

Få det bedste fra business, tech, HR og kommunikation, når Julie Kristine Strange og Astrid Haug deler ud af egne og andres erfaringer og med input fra bl.a. Margrethe Vestager, Jim Snabe, Nana Bule, Mikkel Hippe og mange flere i UNMUTE dit digitale lederskab.

Download det første kapitel helt gratis lige her!

astridjulie

Mød forfatterne

Julie Kristine Strange, partner og CEO i Master Danmark, bestyrelsesmedlem og founder af HR Future Lab. Mit brændstof er skæringspunktet mellem HR og teknologi og at skabe målbare resultater mellem mennesker og forretning.

Astrid Haug, digital rådgiver i Astrid Haug Bureau, bestyrelsesmedlem og forfatter til en række bøger om sociale medier, digitalisering og kommunikation. Jeg har mange år beskæftiget mig med de forandringer, sociale medier og teknologi har for vores hverdag og virksomheder.

Et trygt samarbejde

Når du samarbejder med os eller bruger vores testværktøjer, sikrer vi, at dit grundlag er af høj kvalitet, sikkert og trygt. Samtidig hjælper vi dig videre, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Her du nogle spørgsmål, er du velkommen til at tage direkte fat i os over mail eller telefon.

info@master.dk
+45 70 27 70 80
Master Danmark Oktober 2020 ©TobiasThomas-141